20.3.2020 20:17
Lahden Karate Ry

Treenihaasteita kotia, treeni 2

Hei,

koronan myllätessä ja salin ollessa kiinni tahdomme harrastajiemme kuitenkin jatkavan harjoittelua kotona.
Hyvä treenirytmi voisi olla esim. 1-3 treenihaastetreeniä / vko, lisäksi lenkkeilyä tai jotakin aerobista harjoittelua sekä tietenkin venyttelyä ja lihashuoltoa.
Pienemmille vähempikin riittää ja enemmän mukavaa omatoimista liikkumista.

Treeniterveisin ja pysykää terveinä;)

SENSEI VIRKKUSEN TREENIHAASTE OSA II - TORJUNNAT

Johtuen vallitsevasta tilanteesta, jossa salilla harjoitteleminen on tauolla haastaa Senseimme Mika Virkkunen (5.Dan Shotokan) nyt kaikki karatekat kautta Suomen ja maailman osallistumaan treenihaasteeseen.
Haasteen toisessa osassa keskitytään torjuntoihin ja yhdistelmätekniikoihin.
Harjoitus on suunniteltu niin, että sen voi tehdä pienessäkin tilassa. Se sopii siis erinomaisesti tehtäväksi esim. jokaisen omassa olohuoneessa.

Vaikeustasoltaan harjoitus sopii kaikille harrastajille ja vaikeammista tekniikoista tarjotaan videolla myös helpotettuja vaihtoehtoja.

Ensi viikolla julkaisemme sarjan kolmannen osan osan, jossa pääsemme treenaamaan potkuja.
Treenin voi tehdä niin monta kertaa, kuin into ja kunto antaa myöden tai sen voi yhdistää edellisen viikon harjoitukseen, jolloin koossa on jo reilun tunnin mittainen harjoitus.

Lahden karaten omille harrastajille julistamme oman lisähaasteen. Suorita Sensei Virkkusen treenihaaste niin monta kertaa, kuin vain mahdollista kuukauden aikana.
Ilmoita aina kuluvan kuun viimeisenä päivänä Sensei Virkkuselle kuinka monta harjoitusta ehdit kuukauden aikana suorittaa. Eniten harjoitelleet palkitaan kuukausittain Sensei Virkkusen myöntämällä ja allekirjoittamalla "kovan kotitreenaajan diplomilla", sekä Karate-aiheisilla tuotepalkinnoilla!

Harjoitusraportit lähetetään osoitteeseen: mika.virkkunen@mafoka.fi

Lahden karaten julkaisemat videot löytyvät myös seuramme omalta youtube-kanavalta osoitteessa:

https://www.youtube.com/channel/UCzTcQUBtu2uoec4p_PTiZ-w
Liity siis seuraajiemme joukkoon!

Nyt kun tapaamiset ja sosiaalinen kanssakäyminen on rajoitettua on entistäkin tärkeämpää kannustaa kaveria harjoittelussa.

Haastammekin vielä kaikki karaten harrastajat ympäri maailman jakamaan omia kuviaan kotiharjoittelustaan tähän alle. Lisää kuva ja haasta ainakin yksi tuntemasi karaten harrastaja mukaan! Käytä hashtagia #karatehometraining
Tsempataan toisiamme näinä haastavina aikoina!

Valmentaja: Mika Virkkunen (5.Dan Shotokan)
Tuotanto: Hannu Kella / Keino Production


Due to the prevailing situation where practicing in the Dojos is on a break, our Sensei Mika Virkkunen (5.Dan Shotokan) is now challenging all karatekas across Finland and the world to take part in the training challenge.

The second part of the challenge focuses on blocking and combination techniques. The exercise is designed so that you can do it even in a small space. It is therefore ideally suited for example in everyone's own living room.

The exercise is suitable for all hobbyists and there are also some easier options for more challenging techniques.
Next week we will release the third part of the series, where we get to practice kicking.

You can do the workout as many times as your enthusiasm and fitness allows, or you can combine it with the workout of the previous week, which brings you to just over an hour of exercise.

Videos published by Lahti Karate Club will also be available on our club's own youtube channel at:
https://www.youtube.com/channel/UCzTcQUBtu2uoec4p_PTiZ-w
So join our followers!

Now when meetings and social interactions are limited, it's even more important to encourage a friend to practice.

So we challenge all karate enthusiasts around the world to share their pictures of their home training below. Add a picture and challenge at least one karateka you know! You can also use hashtag #karatehometraining
Let's cheer on each other in these challenging times!

#lahdenkarate
#karate
#suomenkarateliitto
#jkafinland
#wkf

Treeniterveisin

Mika Virkkunen
Sensei